Få tips från en golvläggare

Tjabba tjena hallå bloggen! Hoppas att ni alla har en fantastisk sommar även fast vädret idag sviker oss en aning, eller det sviker åtminstone mig här på Södermalm. En regnig dag är inte hela världen, det är inte så att jag hade planerat någon uteaktivitet idag ändå så jag klarar mig rätt bra faktiskt. Något har jag däremot planerat och det är att prata med en golvläggare och få lite förslag på vad för typ av golv som kan tänkas passa in i min lägenhet och sen tänkte jag diskutera lite på hur mycket ett snyggt golv kan öka värdet på lägenheten. Jag kommer absolut inte bo kvar i den här lägenheten för evigt utan inom några år så bor jag förhoppningsvis lite större, men det får gärna vara på Södermalm som det är i dagsläget. När jag väl flyttar härifrån så räknar jag självklart med en vinst. Inte minst för att jag har gjort ganska omfattande renoveringar av badrum och kök, men även utefter hur bostadsmarknaden ser ut. Med tanke på hur marknaden ser ut så vet jag också att jag kommer behöva lägga ut betydligt mer pengar än för några år sedan och därför vill jag kunna göra så mycket som möjligt i min nuvarande lägenhet som kan tänkas öka värdet på lyan. Min kära mamma som har väldigt bra koll på det mesta föreslog för mig att jag skulle kontakta en golvläggare just för att golvet är något som kan ge ett högre värde. Så därför tänker jag i eftermiddag när jag kommer hem från jobbet ta lite bilder på mina rum och sen därefter kommer jag ringa en golvläggare för att höra vad en expert har att säga. Jag känner dock inte riktigt att jag vill lämna mitt kontor i dagsläget, det regnar alldeles för mycket.